Despre proiect

site oms

S-a prelungit pana pe 20 februarie perioada de inscriere la cursurile pentru meserii

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei sustine tinerii din centrele de plasament si medii defavorizate care doresc sa invete o meserie si sa isi gaseasca un loc de munca. Vrem sa dam o sansa reala tinerilor aflati la inceput de drum si sa-i convingem ca succesul este bazat pe educatie si incredere in propriile forte.

Cui ne adresam?

Tineri intre 16-24 ani, ce provin din centre de plasament sau medii defavorizate – din familii foarte sărace, monoparentale cu multi copii sau aflati sub o masura de protectie speciala.

Ce oferim?

Pe durata proiectului, tinerii vor urma cursuri de calificare acreditate si vor obtine un certificat profesional intr-o meserie ceruta pe piata actuala a muncii, vor beneficia de oportunitati de practica si internship, dar si de sprijinul personalul de specialitate al Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei (psiholog, asistent social) si de activitati de integrare sociala, cu specific intergenerational, realizate alaturi de alte categorii de beneficiari ai fundatiei. De asemenea, vor invata cum sa isi redacteze un CV si cum sa se prezinte la un interviu, in cadrul unui program de consiliere in cariera.

 

Suna acum la 021/312.30.35 si programeaza-te la un interviu! Perioada de inscriere s-a prelungit pana pe 20 februarie.